Info ja toimitusehdot

Tilausohjeet

Tervetuloa KonstFabrik verkkokauppaan. Tuotteet tilataan lisäämällä haluamasi tuotteet OSTOSKORIIN. Tehtyäsi ostokset siirry KASSA-sivulle. KASSA-sivulla täytä pyydetyt yhteystiedot sekä valitse maksutapa. Voit valita haluatko maksaa perinteisellä tilisiirrolla tai PayPalilla. Tuotteiden tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen saavuttua meille saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tietojasi henkilötietolain (10 ja 24§) ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan täällä.

Maksutavat

PayPal-maksupalvelua voit käyttää mikäli haluat maksaa luotto- tai pankkikortilla. PayPal mahdollistaa korttimaksun verkossa ilman, että maksun vastaanottaja näkee ostajan korttitiedot. PayPal on ostajalle maksuton, sekä helppo ja turvallinen tapa maksaa verkko-ostokset. PayPalin kautta voit maksaa ostoksesi, vaikka sinulla ei olisi PayPal-tiliä. PayPal hyväksyy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, myös Debit-kortit. Tilauksesi astuu voimaan, kun maksusuorituksesi näkyy PayPal-tilillämme.

Voit maksaa tilauksesi myös tilisiirrolla verkkopankissasi. Tilisiirrolla maksettaessa tilauksesi astuu voimaan, kun maksu on siirtynyt tilillemme. Tavallisesti maksunsiirto pankkien välillä kestää noin 1 – 2 päivää. Mikäli maksua ei suoriteta seitsemän päivän sisällä, katsomme tilauksesi peruuntuneeksi. Maksun yhteydessä kirjoittakaa tilausnumero viestikenttään.

Laskutus yrityksille ja muille yhteisöasiakkaille tapahtuu Odeal Oy:n kautta.

Toimitus

Toimitamme tuotteet koosta riippuen joko Matkahuollon tai Postin välityksellä. Ensisijainen toimitustapa sisustustaulujen ja vastaavien tuotteiden kanssa on Matkahuolto. Pienemmät tuotteet kuten julisteet toimitamme postitse. Erittäin kookkaat tuotteet toimitamme kuljetusliikkeen välityksellä. Tuotteiden toimitustapa on mainittu verkkokaupassa tuotteen esittelyn kohdalla. Pakkaus- ja toimituskuluja veloitamme seuraavasti: Postitse toimitettavat tuotteet €5,95 (julisteet) – €14,95 (pienet taulut). Matkahuollon kautta toimitettavat tuotteet €24,95. Mikäli tilauksesi käsittää useampia tuotteita, veloitamme vain yhden toimituskulun – jos esimerkiksi tilaat kolme julistetta, ovat toimituskulut €5,95, tai jos tilaat yhden julisteen ja yhden sisustustaulun veloitamme toimituskuluja €24,95.

Toimitusaika

Julisteiden toimitusaika on noin 3 – 4 arkipäivää ja sisustustaulujen noin 1 – 2 viikkoa maksun saapumisesta. Käsinmaalatut taulut maalataan aina tilauksesta. Maalausprosessi on käsityötä ensimmäisestä siveltimenvedosta viimeiseen siveltimenvetoon asti, joten käsinmaalattujen taulujen kohdalla toimitusaika on noin 3 – 4 viikkoa tilauksen voimaan astumisesta.

Tilaustyöt

Omasta valokuvasta tai muuten tilauksesta maalatut taulut tai muokatut valokuvataulut maksetaan tilisiirtona pankkiin. Taulun tilaajan tulee maksaa yli 150 euron hintaisesta tilauksesta ennakkona 50% (loppusumma maksetaan, kun taulu on valmis ja asiakkaan hyväksymä). Alle 150 euron hintaiset tilaustyöt tulee maksaa kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Tilaustöiden hinta sovitaan aina etukäteen. Tilaustöiden hinta riippuu muun muassa aiheen vaativuudesta ja koosta. Toimitusaika tilaustöille (maalatut ja valokuvamuokkaukset) on noin 2 – 4 viikkoa.

Palautukset

Voit palauttaa vastaanottamasi tuotteet kahden viikon kuluessa tilauksesta. Omasta valokuvasta tai muuten asiakkaan ohjeiden mukaan maalatuilla tai muokatuilla ei ole palautusoikeutta, paitsi mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana. Ennen palauttamista tee ilmoitus sähköpostitse info(at)konstfabrik.fi saadaksesi lisäohjeet palauttamiseen. Ilman ennakkoilmoitusta tai postiennakolla lähetettyjä palautuksia emme vastaanota. Mikäli tilauksesi on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi meille sekä tehtävä reklamaatio Postiin/Matkahuoltoon/Kuljetusliikkeeseen. Vialliset tuotteet vaihdamme uuteen vastaavaan. Tuote tulee pakata samoin kuin se oli sinulle toimitettaessa pakattu. Hyvitämme palautuksesta aiheutuneet toimituskulut. Tuotteiden palautuksissa maksamme hyvityksen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 14 vrk kuluessa.

 

Tietosuoja

Käsittelemme tietojasi henkilötietolain (10 ja 24§) ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan täällä.

X
WhatsApp chat