Andy Warhol -juliste – All is pretty

A2 42 x 59 ja 50 x 70 cm

21,95 59,95 

“All is pretty”

Koot A2 42 x 59 ja 50 x 70 cm. Juliste tulostetaan erittäin laadukkaalle ja tukevalle Hahnemühle 260 g paperille, jossa on hienoinen silkinhimmeä kiilto. Ei sisällä kehyksiä. Julisteet toimitetaan tukevassa postitusputkessa. Toimitusaika noin 4 – 5 arkipäivää maksun saapumisesta. Toimitus Postin välityksellä tilaajan toimitusosoitetta lähimpään olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituskulut €8,90 (42 x 59 cm, 50 x 70 cm). Tilatessasi useampia julisteita veloitetaan vain yksi postituskulu.

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.
Poista valinta

Kuvaus

Andy Warhol (oikealta nimeltään Andrew Warhola) syntyi vuonna 1928 Yhdysvalloissa, Pittsburghissa. Andy Warhol oli kuvataiteilija ja elokuvantekijä, joka aloitti uransa 1950-luvulla mainospiirtäjänä. Hän oli 1960-luvun alussa suosioon nousseen poptaiteen edelläkävijöitä, jonka töistä, kuten sarjasta silkkipainettuja Marilyn Monroen kasvokuvia, on tullut poptaiteen ikonisia teoksia. Vuodesta 1963 alkaen Warhol saavutti mainetta myös underground-elokuvien tekijänä, ja 1970-luvulla hänestä tuli hyvin kysytty kuuluisuuksien muotokuvien maalaaja. Warholin New Yorkiin perustama The Factory -studio oli tunnettu taiteilijoiden tapaamispaikka ja aikansa dekadenkin elämäntyylin symboli. Warhol perusti myös Interview-lehden ja aloitti 1970-luvun lopulla oman televisio-ohjelman.

Warhol tunnettiin taiteensa lisäksi myös epätavallisesta ulkonäöstään ja harkitun erikoisesta julkisesta käyttäytymisestään. Hän oli tuottelias elämänsä loppuun asti. Warhol kuoli vuonna 1987 yllättäen sappirakkoleikkauksen komplikaatioihin. Monista hänen töistään on maksettu nykytaiteen korkeimpia hintoja, enimmillään useita kymmeniä miljoonia euroja. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko

, , ,