Takaisin Sisustustaulut

Canvastaulu – Bob Marley 2

Useita kokoja

129,00 199,00 

Bob Marley 2 -sisustustaulu. Koot: 60 x 60 cm, 70 x 70 cm ja 80 x 80 cm. Tulostettu laadukkaalle Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle, tukevalle kiilakehykselle pingotettuna. Taulun syvyys noin 2,0 – 2,2 cm. Kuva jatkuu taulun reunoille, joten se voidaan ripustaa seinälle ilman kehystystä. Taulu toimitetaan ripustusvalmiina.Taidetulosteiden toimitusaika on noin 1 – 2 viikkoa maksun saapumisesta tilillemme. Toimitus Matkahuollon välityksellä, jolloin paketin voi noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipaikasta tai noutopisteestä. Toimituskulut €24,95 lisätään hintaan (tilatessasi useampia tauluja veloitetaan vain yksi postituskulu).

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.

 

Poista valinta

Kuvaus

Robert Nesta ”Bob” Marley (6. helmikuuta 1945 Saint Ann, Jamaika – 11. toukokuuta 1981 Miami, Florida, Yhdysvallat) oli jamaikalainen laulaja-lauluntekijä, muusikko, rastafari-liikkeen tunnettu edustaja ja The Wailers -yhtyeen johtohahmo. Marley oli yksi jamaikalaisperäisen reggae-musiikin kehittäjistä ja sen kuuluisin esittäjä. Monet hänen tunnetuimmista lauluistaan ovat yhteiskunnallisesti kantaa ottavia, ja hänet tunnettiin myös afrikkalaisen vapautusliikkeen tukijana. Marley aloitti uransa 1960-luvulla ska-musiikilla, mutta varsinainen suosio kohtasi häntä vasta 1973 julkaistujen albumien Catch a Fire ja Burnin’ myötä. Marleyn tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”One Love”, ”No Woman, No Cry”, ”Could You Be Loved”, ”Get Up, Stand Up”, ”Exodus”, ”I Shot the Sheriff”, ”Redemption Song” ja ”Buffalo Soldier”. Marley kuoli syöpään vuonna 1981. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko

, ,