Takaisin Canvastaulut

Canvastaulu – David Bowie

Useita kokoja

129,00 199,00 

David Bowie -sisustustaulu. Koot: 60 x 60 cm, 70 x 70 cm ja 80 x 80 cm. Tulostettu laadukkaalle Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle, tukevalle kiilakehykselle pingotettuna. Taulun syvyys noin 2,0 – 2,2 cm. Kuva jatkuu taulun reunoille, joten se voidaan ripustaa seinälle ilman kehystystä. Taulu toimitetaan ripustusvalmiina.Taidetulosteiden toimitusaika on noin 1 – 2 viikkoa maksun saapumisesta tilillemme. Toimitus Matkahuollon välityksellä, jolloin paketin voi noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipaikasta tai noutopisteestä. Toimituskulut €24,95 lisätään hintaan (tilatessasi useampia tauluja veloitetaan vain yksi postituskulu).

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.

 

Poista valinta
Tuotetunnus (SKU): 76598572 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

David Bowie (David Robert Jones), 8. tammikuuta 1947 Lontoo, Englanti – 10. tammikuuta 2016 New York, Yhdysvallat) oli brittiläinen muusikko, näyttelijä ja taiteilija.

Bowie aloitti musiikkiuransa 1960-luvulla. Hänen läpimurtoalbuminsa oli The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972), ja kansainväliseksi supertähdeksi hänet nosti albumi Let’s Dance (1983). Bowie jäi levytystauolle vuoden 2003 jälkeen mutta julkaisi ennen kuolemaansa vielä kaksi albumia 2010-luvulla.

Bowie oli 1970-luvulla glam rockin edelläkävijöitä, ja hänen vaikutuksensa populaarikulttuurin kehitykseen on ollut merkittävä. Bowieta on kutsuttu rockin johtavaksi futuristiksi ja kameleontiksi sekä musiikkityylien rajat rikkovaksi edelläkävijäksi.

Bowien tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Space Oddity”, ”Life on Mars?”, ”Changes”, ”Starman”, ”Fame”, ”Heroes”, ”Ashes to Ashes” ja ”Let’s Dance”. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko

, ,