Takaisin Canvastaulut

Canvastaulu – Jim Morrison

Useita kokoja

129,00 199,00 

Jim Morrison -sisustustaulu. Koot: 60 x 60 cm, 70 x 70 cm ja 80 x 80 cm. Tulostettu laadukkaalle Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle, tukevalle kiilakehykselle pingotettuna. Taulun syvyys noin 2,0 – 2,2 cm. Kuva jatkuu taulun reunoille, joten se voidaan ripustaa seinälle ilman kehystystä. Taulu toimitetaan ripustusvalmiina.Taidetulosteiden toimitusaika on noin 1 – 2 viikkoa maksun saapumisesta tilillemme. Toimitus Matkahuollon välityksellä, jolloin paketin voi noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipaikasta tai noutopisteestä. Toimituskulut €24,95 lisätään hintaan (tilatessasi useampia tauluja veloitetaan vain yksi postituskulu).

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.

 

Poista valinta

Kuvaus

James Douglas ”Jim” Morrison (8. joulukuuta 1943 Melbourne, Florida, Yhdysvallat – 3. heinäkuuta 1971 Pariisi, Ranska) oli yhdysvaltalainen rocklaulaja ja runoilija. Hän tuli tunnetuksi The Doors -yhtyeen laulajana ja keulahahmona.

Nuorena Morrison muutti perheensä mukana usein, kunnes asettui Kaliforniaan opiskelemaan elokuvantekoa. Los Angelesissa hän perusti vuonna 1965 rockyhtye Doorsin, jonka laulusolisti ja yksi lauluntekijöistä hänestä tuli. Yhtye julkaisi useita menestysalbumeja vuosina 1967–1971, ja Morrisonista tuli kuuluisa rocktähti.

Morrison pyrki vastustamaan auktoriteetteja ja järjestystä niin runoudessaan kuin esiintymisissäänkin. Lopulta Morrisonin provokatiiviset lavaesiintymiset johtivat siihen, että hänet tuomittiin rivoista puheista ja itsensä paljastamisesta vankeuteen. Tuomion valitusprosessin aikana Morrison muutti Pariisiin, missä hän kuoli heinäkuussa 1971. Morrisonin kuoleman jälkeen hänen ympärilleen on syntynyt voimakas henkilökultti. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko

, ,