John “Lemon” Lennon -sisustustaulu

80 x 80 cm

295,00 

John “Lemon” Lennon -käsinmaalattu sisustustaulu. Koko: 80 x 80 cm. Akryyli kankaalle, tukevalle kiilakehykselle pingotettuna. Taulun syvyys noin 2,0 – 2,2 cm. Kuva jatkuu taulun reunoille, joten se voidaan ripustaa seinälle ilman kehystystä. Taulu toimitetaan ripustusvalmiina. Maalaus: Lasse Örling

Käsinmaalattujen sisustustaulujen toimitusaika on noin 3 – 4 viikkoa maksun saapumisesta tilillemme. Toimitus Matkahuollon välityksellä, jolloin paketin voi noutaa lähimmästä Matkahuollon toimipaikasta tai noutopisteestä. Toimituskulut €24,95 lisätään hintaan (tilatessasi useampia tauluja veloitetaan vain yksi postituskulu).

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.

 

Tuotetunnus (SKU): 00395 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

John Winston Ono Lennon (9. lokakuuta 1940 Liverpool, Englanti – 8. joulukuuta 1980 New York) oli brittiläinen laulaja, lauluntekijä ja muusikko.

Lennon perusti kaikkien aikojen suosituimman rockyhtyeen The Beatlesin, ja toimi laulajana, lauluntekijänä, komppikitaristina sekä yhtyeen keulahahmona yhdessä Paul McCartneyn kanssa. Lennon kirjoitti monet Beatlesin tunnetuimmista kappaleista joko yksin tai yhdessä McCartneyn kanssa. Beatlesin jälkeen 1960-luvun lopulta 1970-luvun puoliväliin Lennon julkaisi useita menestyksekkäitä sooloalbumeja. Hän oli myös poliittisesti aktiivinen ja osallistui rauhanliikkeeseen yhdessä vaimonsa Yoko Onon kanssa. Lennon murhattiin vuonna 1980, kun hän oli tekemässä paluuta musiikkiin viiden vuoden tauon jälkeen. Lennonin lauluista kuuluisimpia ovat esimerkiksi ”Imagine”, ”Help!”, ”Come Together”, ”Strawberry Fields Forever”, ”All You Need Is Love”, ”I Feel Fine” ja ”Jealous Guy”. Yhdessä McCartneyn kanssa hän sävelsi muun muassa kappaleet ”We Can Work It Out”, ”She Loves You”, ”I Want To Hold Your Hand” ja ”A Day in the Life”. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko

,