Takaisin Julisteet

Juliste Hans Wegner – Lounge Chair

50 x 70 cm ja 70 x 100 cm

49,95 69,95 

Hans Wegner – Lounge Chair. Koot 50 x 70 cm ja 70 x 100 cm. Juliste tulostetaan erittäin laadukkaalle ja tukevalle Hahnemühle 260 g paperille, jossa on hienoinen silkinhimmeä kiilto. Ei sisällä kehyksiä. Julisteet toimitetaan tukevassa postitusputkessa. Toimitusaika noin 4 – 5 arkipäivää maksun saapumisesta. Toimitus Postin välityksellä tilaajan toimitusosoitetta lähimpään olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituskulut 8,90 €. Tilatessasi useampia julisteita veloitetaan vain yksi postituskulu.

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.
Poista valinta
Tuotetunnus (SKU): 19122 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Hans Jørgensen Wegner (2. huhtikuuta 1914 – 26. tammikuuta 2007) oli tanskalainen huonekalumuotoilija. Hänen kalusteidensa orgaaniset ja elegantit linjat ja niiden valmistajien huolellinen puusepäntyö olivat avainasemassa nostamassa tanskalaisia puuhuonekaluja maailmanmenestykseen 1950-luvulla yhdessä Poul Henningsenin, Finn Juhlin ja Arne Jacobsenin töiden kanssa. Wegner piirsi uransa aikana yli 500 tuolia, joista noin sataa on sarjavalmistettu ja joista monista on tullut muotoiluikoneja.

Lisätiedot

Koko

,