Takaisin Julisteet

Juliste Ludwig Mies van der Rohe – Less is more 2

50 x 70 cm

49,95 

Juliste Ludwig Mies van der Rohe – Less is more 2. Koko 50 x 70 cm. Juliste tulostetaan erittäin laadukkaalle ja tukevalle Hahnemühle 260 g paperille, jossa on hienoinen silkinhimmeä kiilto. Ei sisällä kehyksiä. Julisteet toimitetaan tukevassa postitusputkessa. Toimitusaika noin 4 – 5 arkipäivää maksun saapumisesta. Toimitus Postin välityksellä tilaajan toimitusosoitetta lähimpään olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituskulut 8,90 €. Tilatessasi useampia julisteita veloitetaan vain yksi postituskulu.

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.
Tuotetunnus (SKU): 19077 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ludwig Mies van der Rohe (alk. Maria Ludwig Michael Mies; 27. maaliskuuta 1886 Aachen, Saksa – 17. elokuuta 1969 Chicago, Illinois) oli saksalais-yhdysvaltalainen arkkitehti ja muotoilija. Miesiä pidetään yhtenä modernin arkkitehtuurin edelläkävijöistä ja 1900-luvun merkittävimmistä arkkitehdeista. Hänen rakennuksensa olivat usein pelkistettyjä ja muodoltaan yksinkertaisia mutta myös pienintäkin yksityiskohtaa myöten tarkasti suunniteltuja. Mies ei ollut opiskellut arkkitehtuuria, mutta hän pääsi jo uransa alussa työskentelemään tunnettujen arkkitehtien toimistoihin. Hän aloitti uransa Euroopassa, ja hänen merkittävimmät rakennuksensa siellä olivat Barcelona-paviljonki ja Villa Tugendhat. Mies muutti 1930-luvulla Yhdysvaltoihin ja aloitti 1938 Chicagon Armour Instituten arkkitehtuurin tiedekunnan johtajana. Yhdysvalloissa hän suunnitteli muun muassa merkittävän pilvenpiirtäjän, Seagram Buildingin. (Wikipedia)

Lisätiedot

Koko