Kuvanmuokkaus ja -käsittely

Teen monipuolisia kuvanmuokkaus- ja käsittelypalveluja nopeasti ja edullisesti, mm. mainoksiin, markkinointimateriaaleihin ja nettisivuille. Kuvanmuokkauksen ja -käsittelyn avulla voidaan mm. poistaa tai lisätä henkilöitä ja kohteita, vaihtaa tausta, luoda maalauksellisia efektejä, yhdistellä kuvia…  kuvanmuokkauksella ja -käsittelyllä on mahdollista saada kuvia joissa mahdotonkin tulee mahdolliseksi. Lisää esimerkkejä löydät täältä.

Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvankäsittely-Hajuvesi-Lasse-Örling
Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvankäsittely-Lenkkarit-Lasse-Örling

Tuotekuvamuokkaus esimerkiksi verkkokauppaan, esitteisiin, mainoksiin ja ilmoituksiin tuleviin kuviin. Taustan poisto ja mahdollisten virheiden korjaus (suuntaus, roskat, rajaus, jne) kuvasta. Kuvan taustaksi voidaan valita esim valkoinen tai jokin muu haluamasi tausta. Esimerkkihintoja (verkkokaupan tuotekuvat, valkoinen tausta) 20 kpl tuotekuvia 4,90€/kuva (+alv 24%), 100 kpl tuotekuvia 3,90€/kuva (+alv 24%), 200 kpl tuotekuvia 2,90€/kuva (+alv 24%). Muokattavien kuvien tulisi olla mahdollisimman korkealaatuisia ja minimimitaltaan 1500 px (tai suurempi riippuen kuvien käyttötarkoituksesta).

Ota yhteyttä ja kerro lisää minkälaisesta kuvanmuokkauksesta olisi kyse. Saat samalla tarjouksen. Kuvanmuokkauksen hinta muodostuu työajasta ja yleisesti aiheen vaativuudesta. 

Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvanmuokkaus-Esittelykuvat-Lasse-Örling_2
Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvankäsittely-Hajuvesi2-Lasse-Örling_2
Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvanmuokkaus-Tennarit-Lasse-Örling_2
Tuotekuvat-kuvankäsittely-Kuvanmuokkaus-Nike-Lasse-Örling

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lasse Örling - www.konstfabrik.fi - info@konstfabrik.fi

Ostoskori
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0
X
WhatsApp chat
[]