Sisusta ainutlaatuisilla tauluilla ja julisteilla

Onko sinulla valokuva, josta haluaisit taulun seinällesi, mutta mielestäsi kuvasta puuttuu sitä jotakin. Ratkaisu voisi olla silloin kuvanmuokkaus. Kuvanmuokkauksen avulla mahdotonkin voi tulla mahdolliseksi. Kuvaan voidaan vaihtaa tausta, lisätä mielenkiintoisia yksityiskohtia, yhdistää useita kuvia, poistaa ei toivottuja kohteita… kuvaa voidaan muokata lähes minkä tahansa mukaiseksi. Voit kuitenkin olla varma, että lopputuloksena saat seinällesi taatusti ainutlaatuisen ja persoonallisen katseenvangitsijan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi muokattavan kuvan suhteen.

Tilausohjeet löydät sivun alalaidasta.

Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Hot-Rod-Digital-Art-2
Nainen ja auto-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-4
Autot-Cadillac-Kuvanmuokkaus-kuvankäsittely-digital art-Lasse Örling-1
Autot-Kuvanmuokkaus-kuvankäsittely-digital art-Lasse Örling-8
Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Halloween-Pritika-Digital-Art-4
Tyttö-ja-peura-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-5
Tyttö ja nalle-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-3
Taikametsä-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-1-500
Prinssi ja prinsessa- Lapset-Kuvanmuokkaus-kuvankäsittely-digital art-Lasse Örling-6
Kuvankäsittely-lentävä-matto-Lasse-Örling-2
Ukko-Pekka-veturi-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-1
152721573pieni
DSC04073pieni
DSC_0434pieni
0-HOTSA-ELISAN-VARSA_06
0-MIAN-BONARI-BONE-SAVA_06
Kuvankäsittely-yksisarvinen-luda-kuvanmuokkaus-digital-art-Lasse Örling-1
Kuvankäsittely-kuvanmuokkaus-digital-art-victoria-Lasse Örling-2_2
Kuvankäsittely-muotokuva-kuvanmuokkaus-digital-art-Lasse Örling-2
Kuvankäsittely-Lasse-Örling-1
Kuvankäsittely-digital-art-moottoripyörä-Lasse Örling-2
Hääkuvat-Kuvankäsittely-Lasse-Örling-Digital-Art-14a
Hääkuva-3-Kuvanmuokkaus-kuvankäsittely-digital art-Lasse Örling-1
Digital Art Photomanipulation Fantasy-2-300
Digital Art Photomanipulation Fantasy-1-300

TILAUSOHJEET

Pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)konstfabrik.fi. Liitä tarjouspyyntöön muokattavaksi tarkoitettu kuva. Mikäli sinulla on useampi kuva, jotka haluat liitettäväksi tai muokattavaksi kuvaan, lähetä myös ne. Kerro mahdollisimman yksityiskohtaiset ohjeet minkätyyppinen tai tunnelmainen kuvasta tulisi tulla. Samoin mitä kuvaan tulisi lisätä, poistaa tai muuten muokata. Muokattavaksi tarkoitettu valokuva tulisi  hyvälaatuinen. Tämä varmistaa, että myös lopputuloksesta tulee laadultaan mahdollisimman hyvä. En välttämättä pysty arvuuttelemaan hämäristä, epätarkoista tai muuten suttuisista kuvista yksityiskohtia. Kuvan tulisi olla käsittelemätön ja lyhyeltä sivultaan vähintään 2000 pikseliä. 

Halutessasi muokattu kuva voidaan tulostaa kankaalle tai julisteeksi. Canvastaulut tulostetaan laadukkaalle taidecanvakselle ja pingotetaan valmiiksi tukevalle kiilakehykselle. Taulun syvyys on noin 20-22 mm. Kuva jatkuu taulun reunoille, joten se voidaan ripustaa seinälle ilman kehystystä. Julisteet tulostetaan korkealaatuiselle 260 g taidepaperille. Julisteet toimitetaaan kehystämättömänä. Mikäli haluat itse tulostuttaa kuvan, voin toimittaa myös pelkän kuvatiedoston (jpg, png, pdf).

Kuvankäsittelyssä hinta muodostuu työajasta ja yleisesti aiheen vaativuudesta. Yhteydenotossa kerro myös haluatko valmiin työn tulostettavaksi canvastauluksi tai julisteeksi vai haluatko sen pelkkänä kuvatiedostona. Saatuani tarvittavat tiedot, annan sinulle tarjouksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, aloitan luonnosten tekemisen. Luonnoksen lähetän sinulle sähköpostiisi. Luonnosta voidaan tarvittaessa muokata toivomaasi suuntaan. Hyväksyttyäsi luonnoksen tilaus on sitova. Yli 100 euron hintaisista töistä pyydän luonnoksen hyväksymisen jälkeen 30% ennakkomaksun. Työn valmistuttua lähetän sinulle vesileimatun kuvan hyväksyttäväksesi. Tässä vaiheessa pienet muutokset ovat vielä mahdollisia ilman lisämaksua.

Kun työ on täysin valmis lähetän sinulle laskun loppusummasta. Maksun saavuttua tilillemme lähetän kuvatiedoston sinulle seuraavan arkipäivän kuluessa (mikäli olet halunnut pelkän kuvatiedoston). Canvastauluissa toimitusaika on noin 1 viikko ja julisteissa noin 3 – 5 arkipäivää.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lasse Örling - www.konstfabrik.fi - info@konstfabrik.fi

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0
X
WhatsApp chat