Takaisin Julisteet

Juliste Arne Jacobsen – Architektur Gebrauchsgerät

50 x 70 cm ja 70 x 100 cm

49,95 69,95 

Arne Jacobsen – Architektur Gebrauchsgerät. Koot 50 x 70 cm ja 70 x 100 cm. Juliste tulostetaan erittäin laadukkaalle ja tukevalle Hahnemühle 260 g paperille, jossa on hienoinen silkinhimmeä kiilto. Ei sisällä kehyksiä. Julisteet toimitetaan tukevassa postitusputkessa. Toimitusaika noin 4 – 5 arkipäivää maksun saapumisesta. Toimitus Postin välityksellä tilaajan toimitusosoitetta lähimpään olevaan Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimituskulut 8,90 €. Tilatessasi useampia julisteita veloitetaan vain yksi postituskulu. Haluatko julisteen muun kokoisena? Ota yhteyttä.

  • Julisteiden sekä canvastaulujen tulostuksen tekee salolainen perheyritys Kuva-Järvinen yli 50 vuoden kokemuksella.
  • Julisteet ja canvastaulut tulostetaan Canon imagePROGRAF PRO-4000 tulostimella. Tulostukseen käytetään Hahnemühle 260 g Photo Luster paperia. Canvastaulut tulostetaan Hahnemühle Art Canvas taidekankaalle.
  • Pakkausmateriaaleina käytämme pääosin kierrätettyjä materiaaleja. Näin osaltamme vähennämme pakkausmateriaaleista tulevaa hiilijalanjälkeä. Muistathan myös itsekin kierrättää pakkausmateriaalit.
Poista valinta

Kuvaus

Arne Emil Jacobsen (11. helmikuuta 1902 Kööpenhamina – 24. maaliskuuta 1971 Kööpenhamina) oli tanskalainen arkkitehti ja huonekalusuunnittelija, tanskalaisen modernismin kärkinimi. Jacobsen tunnetaan minimalistisista ja käytännöllisistä töistään. Arkkitehtina Jacobsenin tunnetuimpia töitä ovat valkea, funktionalistinen Bellavista-kerrostaloalue Klampenborgissa (1933–1934) sekä SAS Royal Hotel Kööpenhaminassa (1958–1960), jossa on käytetty innovatiivisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä ja lasia. Jacobsen tunnetaan myös ikonisista huonekaluistaan, kuten Muurahais-tuolista ja Muna-tuolista. Hänen suunnitelmillaan on ollut pysyvä vaikutus modernistiseen arkkitehtuuriin ja muotoiluun, ja ne vaikuttavat edelleen tänään.

Lisätiedot

Koko

,